PreobraŽENA

Na Konjičkom klubu Livno provedena je edukacija "Živi što jesi" u sklopu projekta PreobraŽENA. Edukacija se sastoji od pet vikend modula koji se temelje na inovativnim metodama integrativne geštalt pedagogije i ekspresivne art terapije s ciljem prepoznavanja osobnih potencijala, resursa i potreba te razvoja i jačanja osobnosti.

Edukacija za rezanje kopita

U svibnju 2022. godine na Konjičkom klubu Livno održana je edukacija za rezanje kopita u suradnji sa Academiom Liberty. Polaznici dolaze sa svih strana svijeta i ovdje uče kako ispravno održavati kopita svojih ljubimaca.

Dajmo im priliku

U sklopu projekta "Dajmo im priliku" razred učenika Srednje strukovne škole "Silvije Strahimir Kranjčević" koji pohađaju i učenici s posebnim potrebama, uz pratnju učenika iz ostalih razreda, posjetio nas je u sezoni 2020. godine osam puta.

Izgradnja osnovne infrastrukture za rad

U razdoblju 2015. do 2018. godine, nakon gradnje štale, izgradili smo osnovnu infrastrukturu za držanje konja i početak rada koji uključuje trening i pripremu konja, školu jahanja, rekreativno i športsko jahanje.

Gradnja štale za konje

U 2014. i 2015. godini izgradili smo prvu štalu za smještaj konja i time ispunili osnovni preduvjet za početak držanja konja i rada kluba. Svi radovi izvedeni su vlastitim snagama a materijal kupljen uz pomoć lokalne zajednice.