Jahanje u areni

Jahanje u areni omogućuje svim polaznicima poboljšanje jahačkih vještina i proširenje znanja o konjima. Imamo polaznike od 2 do 65 godina, kao i djecu s posebnim potrebama koji uspješno rješavaju izazove u jahanju.

Jahanje u prirodi

Jahati na konju kroz šumu, preko livade, uz brdo, niz brdo, pregaziti rijeku i gledati svu tu prirodu iz sedla nevjerojatan je doživljaj koji se ne može usporediti ni sa jednim drugim. Neopisivo.

PreobraŽENA

Na Konjičkom klubu Livno u 2022. godini provedena je edukacija "Živi što jesi" u sklopu projekta PreobraŽENA. Edukacija se sastoji od pet vikend modula koji se temelje na inovativnim metodama integrativne geštalt pedagogije i ekspresivne art terapije s ciljem prepoznavanja osobnih potencijala, resursa i potreba te razvoja i jačanja osobnosti.

Rezanje kopita

U kolovozu 2022. godine veliku uslugu napravio nam je naš gost Richard Birnbach uredivši kopita našim konjima. Gospodin Birnbach je profesionalni potkivač konja i radi taj posao u Njemačkoj. Hvala na svim korisnim savjetima i poslu koji je napravio!

Edukacija za rezanje kopita

U svibnju 2022. godine na Konjičkom klubu Livno održan je još jedan termin edukacije za rezanje kopita. Instruktor je Maksida Vogt, a polaznici sa svih strana svijeta. Urađena su kopita od devet konja. Hvala svima na sudjelovanju u ovoj vrijednoj edukaciji!