Terensko jahanje

Iz godine u godinu imamo sve više članova koji su prošli našu školu jahanja i mogu opušteno uživati u jahanju u prirodi. Ove godine imali smo i goste bez iskustva u jahanju koji su bez poteškoća savladali izazove terenskog jahanja.

Škola jahanja

Iako školu jahanja radimo s povećanim kapacitetom, opet su nam termini popunjeni i po pet dana unaprijed. Imamo polaznike sa svih strana svijeta, a ipak najviše dolaze naši Livnjaci.

Sudjelovali smo na turniru u Podhumu

Na poziv organizatora memorijalnog malonogometnog turnira u Podhumu išli smo sa dva konja pružiti svim posjetiteljima, a posebno djeci, još jedan dodatni sadržaj. Svi koji su imali želju, volju, a i hrabrosti, imali su priliku probati jahati konje.

Ugradnja estriha ispod nadstrešnice

Ugradnja estriha ispod nadstrešnice koja se nalazi uz štalu kluba omogućit će nam ugodniji boravak u prostorijama kluba, posebno kad je kišno vrijeme, a možda i uvođenje dodatne rekreacije za članove kao što je stolni tenis.

Uređivanje pristupnog puta

Godinama već gazimo po blatu na pristupnom putu do Kluba. Ove smo godine uspjeli organizirati nasipanje, ravnanje i valjanje puta tamponom. Zahvaljujemo se svima koji su doprinijeli ostvarenju ovog velikog projekta.

Izlet skupine roditelja sa djecom

U već poznatom i priznatom ambijentu našeg kluba organiziran je izlet poveće skupine roditelja sa djecom, ukupno preko 60 osoba. Svi su jahali, dobro se zabavili i ponijeli lijepe priče i fotografije sa sobom. Hvala svima na ovom događaju i svakako nam dođite opet!

Bili smo na preponskom turniru u KK Stina

Posjetili smo Konjički klub Stina - Grude, na dan održavanja turnira u preponskom jahanju. Što reći... Ima se što vidjeti, a i pojesti i popiti. Dobri ljudi, dobri konji i prekrasan ambijent. Svi ljubitelji konja, ako već niste, obavezno posjetite ovaj klub!

Pojačavanje pritiska vode

Kako bismo imali normalnu i nesmetanu opskrbu vodom, ove godine smo radili novi iskop u dužini od oko 400 m, položili u kanal sve što treba i sada konačno možemo staviti pojilice, kupati konje i oprati ruke kad god poželimo :))