Terensko jahanje

Napokon smo došli do faze u kojoj možemo početi sa terenskim jahanjem. Napravili smo nekoliko tura od 20 do 40 km, definirali pogodne rute i uživali u najljepšem prirodnom krajoliku na svijetu - livanjskom.

Izlet djece iz osnovnih škola

U sklopu ljetnog kampa tehničke kulture koji su pohađala djeca iz više livanjskih osnovnih škola upriličili smo im i izlet na Konjički klub Livno.

Putovanje u Varaždin

Na poziv našeg velikog prijatelja i trenera američkih quarter i paint konja Branka Tomića, sudjelovali smo u dvodnevnoj radionici s APHA predsjednikom i sucem Mikeom Shortom i predsjednicom za međunarodno članstvo u APHA Irene Stamatelakys. Radionica je održana u Varaždinu u organizaciji Branka Pavčeca i Ivane Nikša iz H'appy Western Rancha.

Radovi

Ove godine smo izgradili dva pomoćna boksa za konje, estrih u pomoćnim prostorijama, WC, pojilice u boksovima i na pašnjacima, pripreme kolaca za ogradu...

Škola jahanja

Naša škola western jahanja radi punom parom. Na raspolaganju za sada imamo samo jednu kobilu za ovu namjenu, pa zbog tako ograničenih kapaciteta imamo zauzete termine i po tjedan dana unaprijed.

Veliki snijeg

Ove godine već danima svjedočimo idiličnim zimskim prizorima na Konjičkom klubu Livno. Za nas koji održavamo konje to znači puno više lopatanja nego inače.